Hent i butikk, i Tromsø
Til kassen
Totalt: 0,-
Meny

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter

Vi anbefaler

Til kassen
Total: 0,-
Hent i butikk, i Tromsø | Kjente merkevarer

Bestselgere i MAURTEN

Filter
Kategorier
Lukk
Bilde av MAURTEN Flaske 500 ml. Bilde av MAURTEN Flaske 500 ml.
Bilde av MAURTEN Drink Mix 320 koffein ... Bilde av MAURTEN Drink Mix 320 koffein ...
Bilde av MAURTEN GEL 100 koffein 100 ... Bilde av MAURTEN GEL 100 koffein 100 ...
Bilde av MAURTEN Drink Mix 320 Bilde av MAURTEN Drink Mix 320
Bilde av MAURTEN SOLID 225 Bilde av MAURTEN SOLID 225
Bilde av MAURTEN SOLID kako 225 Bilde av MAURTEN SOLID kako 225
Bilde av MAURTEN Drink Mix 160 Bilde av MAURTEN Drink Mix 160

Basert på kun naturlige ingredienser

Med bruk av hydrogelteknologi har Maurten økt mengden karbohydrater, redusert risikoen for gastrointestinale problemer og fjernet alle unødvendige ingredienser som ikke hjelper på ytelsen din.

Dobbelt så mye energi – Drink Mix 320 inneholder nesten 14 prosent – ​​eller 80 gram – karbohydrater når den blandes. Det er omtrent dobbelt så mye energi som noen gang trodde var mulig i en sportsdrikk.

Ingen tilsatt smak – vi er ikke imponert over kunstige smaker. Du kan se hva du får fra smaken av våre drinkblandinger.

Rent – ​​ingen tilsatte fargestoffer eller konserveringsmidler. Sportsdrivstoffet vårt inneholder kun naturlige ingredienser. Ingenting mer og intet mindre enn det som trengs.

Møt hydrogelen
Hydrogeler er mye brukt i næringsmiddelindustrien, ofte som fortykningsmidler og struktureringsmidler. En hydrogel er en biopolymer- og vannbasert struktur med svært små porer. Som et tredimensjonalt nettverk med evne til å holde vann, ser og oppfører det seg litt som en kjøkkensvamp.

Hos Maurten har vi funnet en måte å bygge hydrogeler med naturlige matingredienser. Og vi har fylt strukturen med den mest effektive energikilden som finnes – karbohydrater.

Hydrogelene i sportsdrikkene våre er laget av kombinasjonen av to naturlige ingredienser:

Alginat – utvunnet fra celleveggene til brunalger.
Pektin – finnes i epler, sitroner, gulrøtter og tomater, for å nevne noen.
Disse to kostfibrene har blitt brukt i flere tiår i næringsmiddelindustrien. Kombinert under de riktige omstendighetene danner alginat og pektin en pH-sensitiv hydrogel.


Vi er avhengige av vitenskap og eliteidrettsutøvere

I 2015 fant vi en måte å gjøre sportsdrivstoff lettere å tolerere, ved å kapsle inn karbohydrater i hydrogeler.

Metoden var så vellykket at ett år senere var noen av verdens beste maratonløpere i gang med treningsøktene og konkurransene med teknologien vår. Det er vitenskapen som har ført oss så langt. Nå jobber vi sammen med flere internasjonale forskningsinitiativer og universiteter. En rekke studier evaluerer teknologien og produktene våre. Og snart håper vi at den første fagfellevurderte artikkelen vil bli publisert til støtte for teknologien vår.

Antallet store idrettsutøvere som bruker teknologien vår vokser stadig. For de siste oppdateringene om hvilke idrettsutøvere som bruker produktene våre, gå til resultatsiden og følg oss på Instagram og Twitter.

Produktet du valgte er lagt i handlekurven